2. elokuuta 2013

Koppa löytyi

Puolitoista kuukautta sitten ostin citycross rattaisiin vaununkopan. Posti päätti sitten hävittää sen. Onneksi henkilö, joka kopan minulle nettikirppiksen kautta myi, oli todella ystävällinen ja soitteli, lähetti sähköposteja ja kävi henkilökohtaisestikin useampaan kertaan kyselemässä koppaa postista ja tekemässä korvaushakemuksen. Siellä se oli logistiikkakeskuksessa majaillut. Tänään koppa sitten viimein saapui kotiin ja se on hieno päällisin puolin.



Kovaa kohtelua koppa oli kuitenkin saanut, sillä puinen pohja oli päädystä rapsahtanut poikki. Ei se onneksi menoa haittaa, on piilossa patjan alla, mutta jälleenmyyntiarvoa se horjuttaa ja oisihan se kiva ollut saada ehjänä perille. En kyllä varmaankaan uskalla enää mitään isompaa postin kautta ostaa, on niin epävakaata tuo heidän toiminta, eivät anteeksi pyydelleet.


1 kommentti:

  1. Oho! Kyllä nuo pohjat sen verran vankkaa tekoa ovat, että jos on pakattu oikein ja käsitelty postissa oikein niin ei ne rikki mene. Sinuna tekisin siitä postiin ilmoituksen. Eihän ne ikinä opi käsittelemään paketteja asiallisesti jos ei niistä reklamoida... :) Tässä oli joitain vinkkejä: http://www.posti.fi/hinnatjaohjeet/korvauskaytanto.html

    VastaaPoista

Laitahan merkkiä jos kävit kylässä :) Liity toki lukijaksi jos tykkäsit!