5. joulukuuta 2013

Pari bodya ja villahousut

Pitemmittä puheitta vain uusimmat käsityöt esille:
Trikoinen sammakkobody, joustofroteinen tähtibody ja Lidlistä ostin huopuvaa villalankaa, josta neuloin nämä vaippahousut.

2. joulukuuta 2013

Antoisa kirpputorikierros

Käytiin pitkästä aikaa kattomassa kirpputorin valikoima ja yllättävän palon kaikkea kivaa tarttui kärryyn. Oikeastaan vielä enemmänkin olis ollut ostettavaa, mutta en viitsinyt ihan koko putiikkia (tai tiliä) tyhjentää. Itselleni löysin ristiäisiä varten neljällä eurolla tämän satiinimekon:


Tässä on irroitettavat olkaimet ja tuo reina kääntyy hyvin niin, että imetyskin onnistuu riisumatta mekkoa, muuten aivan sopiva ja hyvin istuva...mutta...mahankohdalta ei ihan niin hyvä sattuneesta syystä. Koska en luultavasti laihdu tässä neljän päivän aikana sopivaksi mekkoon, otan ehkä jonkun neuleen tuohon kaveriksi peittämään vatsanseutua.

Vauvalle löytyi paljon 62-74 kokoista vaatetta (lindex, benetton, h&m, name it) 0,5e-2e/kpl. Me&I pususammakkohaalarit olivat vitosen! Meillä on jo nuo, mutta pienemmässä koossa, tykkään turkoosista, joten mielellään käytetään vielä isompanakin poikana samanlaisia haalareita. T:lle löytyi Lindexin kiva hame joustofroteeta 0,5e. Keskimmäisenä Me Too-pörröhaalari, oli ihan kuin uusi ja niin pehmeä. (meillä kyllä ON haalareita vauvalle, mutta voiko niitä olla liikaa??) Kympin sijoitin tuohon pukuun. Lisäksi T halusi itselleen naukuvan kissan (jonka toiminnasta ei ole vielä tietoa kun ei ollut pattereita) Kissalta putoaa toinen korva välillä päästä, mutta T halusi sen silti. Pieni poropehmolelu myös S:lle että istui kiltisti kärryssä, eurolla.