10. lokakuuta 2013

Kehto

Vauvalla on nukkumapaikkakin valmiiksi laitettuna. Punasydämminen lakana on joskus ostettu kirpputorilta ja se on ollut jokaisella lapsella ekana petivaatteena, perinne jatkuu siis tämänkin kohdalla. Kehto itsessään ja patja, ovat aivan uudet. Jokaiselle lapselle on ostettu aina jotakin uuttakin, vaikka muuten tykkään ostella hyvää käytettyä ja kierrättää lapsilla keskenään. Kehto on tilattu hobbyhallista. Soittorasia ja reunapehmuste ovat huuto.netistä, saapuivat tänään postissa.Vauvakutsuilua ja lääkärineuvolakuulumiset

Eilen mennessäni lauluharjoituksiin, arvasin, että jotain on luvassa. Oikeassa olin. Tytöt olivat järjestäneet normaalien laulujen lisäksi herkkuja, askarteluja ja hankkineet lahjakortin lastentarvikeliikkeeseen. Kiitos paljon, lämmitti kyllä sydäntä, että jotkut vielä viittii viidettä lastaankin odottavaa muistaa :) (varsinkin kun muistivat jo silloin kun odotin neljättämme)Lääkärineuvolassa myös käyty. Olikin sitten tämän raskauden viimeinen lääkärintarkistus, seuraava tehdään vasta kun vauva on syntynyt :) T ja S osasivat käyttäytyä kiltisti ja palkitsin heitä sitten mehulla ja kakulla kahvilassa.

Vauvalla vaikutti kaikki olevan kunnossa ja itsellä myös: hemppari noussut pari pykälää ylöspäin, painoa tullut 100g/viikko, verenpaine 123/73, ei turvotuksia, eikä proteiinia tai sokeria pissassa. Nyt vain jatketaan odottelua vielä nämä viimeiset viikot.

9. lokakuuta 2013

36+0 ja arvontaa luvassa :)

Kävijälaskuri näyttää että 5000 vierailua on tullut mittariin. Sen kunniaksi voisin taas arpoa jonkun kivan Avonin tuotteen, tai pistetäänpä samantien vaikka kaksi tuotetta jakoon :D Eli kaikki halukkaat, kommentoikaa jotain tämän tekstin yhteyteen niin olette mukana arvonnassa. Arvonta tapahtuu 21.10, eli merkit ennen sitä, kiitos!

36+0...eli neljä viikkoa jäljellä, tai kuusi, tai kaksi...sitä kun ei etukäteen tiedä, mutta jokatapauksessa ei enää kauaa!

Kahteen päivään ei ole nyt närästänyt, joten oisikohan jonkinsortin laskeutumista tapahtunut.

Ja tänäaamuna herätessä soi päässä tämä, niin pistetään jakoon:


Mukavaa lokakuista päivää, vaikka onkin märkää ja pimeää!

7. lokakuuta 2013

Vanhoja loppuun.

Neuloin loppuun kaksi kauansitten aloitettua käsityötä. Purolangasta pienet villavaippahousut ja sitten turkoosi-sini-mintunvihreä-kirjava vauvanhattu, en muista mikä langan nimi olikaan, mutta jotain tekokuitua materiaaliltaan. Seuraavaksi voisi neuloa parit minikokoiset villasukat ja tumput :)