8. maaliskuuta 2014

Sisävaippoja

Tartteehan villihousut jotain sisälleen, eli tänään ehdin ommella L:n päikkäreiden (2h) aikana nämä kolme vaippaa.


Tarralliset pelkkiä sisätäyttövaippoja, eli ei kiinteää imua itsessään. Toisessa fleecesisus ja toisessa bambua. Vihreä on marimekon gollegea, valkoinen on kierrätystä vanhasta lakanasta, tosin en tiedä kestääkö tämä vaippa kovaa käyttöä, kangas kun on jonkun verran jo ohentunut. Alhaalla sitten nepparillinen vaippa jossa täyttöaukon lisäksi kaksi kerrosta bambu-hamppufleeceä, yksi kerros harsoa ja tukikankaana vielä kerros harsoa, ei siis tarvitse enää kovin kummoista lisäimua. Sisäpintana tässä myöskin keltainen mikrofleece ja ulkopintahan on joustofroteeta. Meillä on tällähetkellä noin 30 vaippaa käytössä joka on aika paljon kun ottaa huomioon että vaippoja menee päivässä 7-8 ja pesen pyykkiä joka päivä :D

7. maaliskuuta 2014

Hiljaistako...

...no ehkä täällä blogissa on  vähän ollut hiljaista, mutta kotona senkin edestä meininkiä etten ole ehtinyt päivittämään tekemisiä ja kuulumisia. Mitäkö olen tehnyt? No näitä:Lankoina Utiku perendale eli Uusi Seelantilainen merinolanka, sitten on pirtinkehräämön karstalankaa tuo harmaa ja ruskea ja tänään valmistui nämä valkoiset jotka ovat ecovillaa, aivan pumpulin pehmeät ja ihanat varmasti päällä. Nämä ei taatusti kutita ja pistele. Laitettiin AIO-vaippa jalkaan, että saatiin kaikki villahoususet kuvattua :D Muutenkin olen vuorotellen karsinut ja täydentänyt vaippavarastoa. Poikanen kasvaa äkkiä ulos kaikista ja vaikea löytää parhaiten istuvia vaippoja. Itsekään ei kerkeä oikein ommella, se kun ei luonnistu televisiota katsellen kuin nämä villahousut.

L on jo neljä kuukautta ja syö reippaasti soseita. Oikein ihana poika, niin hyväntuulinen, jos vaan seuraa riittää, yksinään ei viihdy. Yöt nukkuu hyvin. Syö 1-3 kertaa vielä yöllä, mutta ne on aika pikaisia toimituksia ja nukahtaa sitten heti uudestaan.

Kirppiksiä olen myös käynyt kiertämässä muutamasti ja tehnyt muutamia löytöjäkin, lähinnä vaatetta lapsille, jokaiselle löytyy melkeen aina jotain, itsellekin välillä.

Nyt täytyy palata taas pikkumiehen pariin, siellä hän hermostuu jumppalelunsa kanssa lattialla.