30. marraskuuta 2013

Autohaalarit

Tämä kangas on aivan ihanan paksu ja pehmeä gollege. Tätä joutuu ehkä tilaamaan vähän lisää, koska olisin halunnut vauvallekin tästä jotain, mutta puolesta metristä ei saanut kuin S:lle nämä hauskat haalarit. Mallista tuli aika hyvä, tulee käytettyä toistekin. Eli lauantain ratoksi syntyi nämä:


29. marraskuuta 2013

Kukkasammarit ja norsubody

Vauva otti hyvät päiväunet ja kerkesin pitkästä aikaa ommella uusista kankaista! Tuloksena on R:lle housut kukikkaasta pinkistä. Kangas on kapeavakoista ohutta vakosamettia, metrihinnaltaan maksoi 5,5e, joten melko edulliset housut näistä tuli, kankaasta saa vielä ainakin toisen vaatteen. Väri on luonnossa vielä hitusen kirkkaampi pinkki kuin kuva antaa ymmärtää. Yksityiskohtina vyötäröllä rusetti ja reidessä puuvillavelourista tasku.


Vauva sai ihanasta norsu-joustofroteesta bodyn. Koko on 68/74 eli ei ihan vielä tule käyttöön. Salama valkaisee ikävästi nuo jousokuminauhan päällä olevat ompeleet, eivät onneksi näy luonnossa noin. Tosi näppäriä nuo muoviset KAM-nepparit!! helppo laittaa paikoilleen ja kestävät rikkomatta kangasta. Edullisiakin ovat. Tästä kankaasta täytyy saada vielä ainakin haalarimalliset housut vauvalle.


28. marraskuuta 2013

Jouluarvonta

Kokeillaan jos tälläkertaa arvontaan saisi enemmän osallistujia :D Tai jos ei saa niin sitten on taas hyvät mahdollisuudet voittaa ;) Kaikkien tämän blogipäivityksen kommentoijien kesken arvotaan Avonin ripsiväri ja huulikiilto. Arvonta suoritetaan 7.12.

Meillä vietetään vauvan ristiäisiä itsenäisyyspäivänä ja nyt saa sitten veikata sitä nimeä tai ainakin kertoa mikä nimi omasta mielestään sopisi allaoleviin kasvoihin. Hyvää Joulukuun odotusta kaikille lukijoille :)