16. lokakuuta 2013

37+0 vauva on valmiina lähtöön

Neuvolassa käyty:
Verenpaine 117/75
Pissassa ekana näytti leukkarit kahella plussalla ja jouduin antaa uuden näytteen, uudessa näytteessä oli kuitenkin kaikki mallillaan :)
liikkeet ++
hemppari 125 (!!!vau!!!viimeksi oli 108)
Ultrattiin, vauva oli jo ihan alhaalla ja kiinnittynyt ja näytti voivan hyvin.
sf-mitta 35cm
Painoa ei ollut tullut viimeviikosta yhtään...ei haittaa, nyt on 9kg tullut yhteensä.
Neuvolantäti jopa uskalsi veikkailla etten enää viikonpäästä tulisikaan, mutta niin sanottiin kyllä silloinkin kun odotin R:a ja hän meni kuitenkin 9 päivää yli lasketun ;)15. lokakuuta 2013

Joogahousut ja haalarihousut

Tänään ei menty haravoimaan koska oli niin märkää. Niimpä tytöt teki muovailuvahoilla ja minä kerkesin sillävälin saumurin ja ompelukoneen kimppuun.

Haalarihousut vauvalle, tehty me&i-haalarien mallista. Materiaalina tosi pehmoinen marimekon gollege. Kiinnityksiä ei vielä ole, koska meinasin nyt tilata KAM-nepparipihdit ja -neppareita ja laittaa näihinkin sellaiset.


S:n housuvalikoimaa lisäsin näillä velourisilla, värikkäillä joogahousuilla. Näistä tuli aika kivat! Mitään kaavaa ei näihin senkummemmin ollut, kunhan pituuden katoin 92cm housuista.


14. lokakuuta 2013

Haravointikuvia
S on ainut lapsista joka suostuu haravoimaan. Sää suosii!!

Ekat joulutortut

Vasta lokakuu ja muutenkin vastustan liian aikaista Joulua, ettei siitä ehdi mennä hohto. Joulukuun alusta kyllä aloitan heti Joulun tekemisen isosti ja tunnelmoiden, mutta en vielä tässä vaiheessa. Perjantaina kuitenkin paistoin ekat joulutortut, kun teki niin niitä mieli. Sunnuntaina sitten piti vuorostaan saada porkkanamuffineita :D

Pihassa on riittänyt haravointia ja riittää edelleen. Tänään eka pakkasaamu, mutta aurinko näyttää paistavan, eli haravointia sitten lisää vaan.

Tukkaankin laitoin uutta sävyä kolmatta kertaa tänä vuonna (Olen onnistunut hyvin vähentämään värjäystä entisen kerran kuussa-tyylin sijaan) Vaalea tosin olen ollut jo puolitoista vuotta putkeen, vaihdoin ennen useinkin aivan laidasta laitaan. Vaalea on kuitenkin lähimpänä omaa väriä ja siksi pystyy sitten olemaan pitempiäkin aikoja värjäämättä. Värini on nyt sublime moussella aikaan saatu kirkas luonnonvaalea (oli s-marketin alekorissa)