5. marraskuuta 2013

Lisää sisätäyttöisiä pikkuvaippoja

Samalla tyylillä kuin edellinen, vain erikuoseissa. Keltainen puuvillavelouria molemmin puolin, sisäpuolella viininpunainen. Ruskeassa trikoota ja sisäpinnalla liila sherpa (puuvillafleece). Molemmissa sitä samaista bambua/bambuhamppua kerros välissä.


Neuvolassakin käytiin ja pikkumiehellä hienosti mitat lähteneet nousuun. 230g oli tullut viikossa lisää. Melko tyytyväinen kaveri ollut muutenkin, kun ruoka ja kuivavaippa tulee ajoissa niin ei itkeskele. Pitäisi alkaa ristiäisiä järjestää että saa ne hyvissä ajoin ennen Joulua vietettyä...vaaaaan eipä ole keksitty kummeja ja nimikin vielä vähän vaiheessa.

4. marraskuuta 2013

Junakuvioinen sisätäyttövaippa

Ekaa kertaa ompelemassa sitten vauvan syntymän. Meillä on kaikki vaipat vielä aika isoja, jotenkin kuvittelin että meille tulee isompi vauva. Leikkasin kankaat kolmeen vaippaan. Malliltaan ovat cuddle buns tyylisiä, hiukan vähemmällä nepparimäärällä varustettuna, joten eivät ole mitään koko vaippaiän vaippoja, kuten edellä mainitut, vaan ehkä lähinnä kokoa s. Valmiiksi asti en ehtinyt saada kuin yhden. Ulkopinnalla junatrikoo, sisäpinnalla turkoosi joustofrotee ja välissä vielä kerros bambua (tai bambuhamppua...on ollut niin kauan kaapissa etten muista tarkkaan mitä tuo olikaan) Ja kuten huomaatte, olen hankkinut ne KAM-nepparipihdit, niinkuin uhkasinkin. Neppareita on tällähetkellä turkooseja ja beigejä, seuraavan kangastilauksen mukana toki saatava lisää värivalikoimaa.Vieläkin pienempi olisi voinut olla, mutta äkkiähän sitä kasvetaan. Takana täyttöaukko, josta sujautin imuksi froteeta.