5. lokakuuta 2013

Sienihattu

R kävi luokkatoverin 7-vuotispäivillä, Lahjaa miettiessään sanoi: "Äiti, voitko ommella jotain, koska mä en halua ostaa omilla rahoilla mitään" :D No helppo, nopea ja sopiva syksyyn on toki pipo. Sienikuosinen pipo kaksinkertaista trikoota, rusetti velouria.


1. lokakuuta 2013

Sairaalakassi

Viimekerralla synnyttämään lähtiessä en ollut varautunut tarpeeksi ajoissa ja kassissa ei sitten lähdönhetkellä ollutkaan kaikkea tarpeellista. Tälläkertaa olen ajoissa valmiina! Luettelen nyt mitä sairaalakassiin otan mukaan ja laitetaanpa kuva vielä kotiintulovaatteista, sekä minun että vauvan :)


  1. Kotiintulovaatteet itselle: velourhuppari, housut ja imetystoppi, alusvaatteet.
  2. Kotiintulovaatteet vauvalle: velourhuppari, housut, body, sukat ja lapaset, hattu, kevytvanupuku, tutti
  3. Imetysliivit ja liivinsuojat (yhdet sairaalassa pidettävät ja yhdet kotiinlähtöä varten)
  4. Shampoota, hoitoainetta, suihkugeeliä, vartalovoidetta, kasvovoidetta, dödö, ripsari ja huulipuna...ehkä kynsilakkoja (ei siksi, että ei kehtaisi ulos sairaalasta muuta kuin laittautuneena, vaan siksi että sairaalassa on todella tylsää ja tekemisenpuutteessa voi vaikka laittaa kynnet kondikseen)
  5. Hiusharja, hiuslenkkejä, kiharrin tai suoristin
  6. Kamera, laturi siihen sekä puhelimeen...niin ja se puhelin tietysti mutta sitä ei ihan vielä kannata pakata.
  7. Jotain hyvää syötävää, karkkipussi ja suklaalevy ehkäpä.
  8. Hammasharja, tahna ja suuvesi
  9. Villasukat
  10. Lukemista, käsityö
Näillä ajattelin pärjätä. Omia yöpukuja ja aamutakkeja en ota, sairaalan vastaavat kelpaa hyvin, samoin vauva voi käyttää sairaalassa hyvin sairaalan vaatteita ja vaippoja. Automatkalle täytän vielä kuumavesipullon, se on ollut hyvä lievittäjä supistuksiin.

Nyt ne kuvat:Vauvan puku kappAhl (Ollut aikoinaan myös R:n kotiintulovaatteina) koko 50cm, hanskat ja sukat äitiyspakkauksesta, valkoinen body myös pakkauksen ja hattu joku siskojensa vanha.

Oma puku Bubbleroom, vaaleanpunainen imetystoppi on Ellokselta.