20. syyskuuta 2013

Yläkerran kuvia

Perjantai ei varsinaisesti ole meillä mikään virallinen siivouspäivä, mutta hyvin usein innostun juuri perjantaina siivoamaan isommalla kädellä kuin muina päivinä. Aamupäivä kului tänään yläkerran kimpussa. Vielä jäi isompien tyttöjen huone järjestämättä. Jos sitä katselis sitten läpi viikonloppuna tai tänään illemmalla. Seuraavaksi ajattelin leipoa marianne-kuivakakun, pyykätä ja lopettaa siivouksen tältä päivältä.

Tuli näpsittyä muutama kuva, kun vaihdoin vähän verhoa ym. pientä.
Ensin yläkerran WC ja uusi pöllömatto (netanttilasta)


Sitten pienempien tyttöjen huonetta. S nukkuu edelleen pinnasängyssä vaikka varastossa olisi valmiina se isompikin sänky, ei vaan ole saatu vielä aikaisiksi vaihtaa.

Pinkkivalkoiset verhot on tilattu joskus elloksesta. Itseasiassa tilasin niitä kolme paria, koska ne maksoivat vain 3e.

Sitten pieni ja vaatimaton makuuhuoneemme:Viimeisenä vielä pari kuvaa yläkerran aulasta, josta ehkä joskus tulee jonkun muun huone, sitten kun alkaa muuten olla ahdasta. Toistaiseksi vauva tulee mahtumaan hyvin vielä meidän kanssa. Kehto tulee parvekkeen oven luokse.

Aulassa meillä on ainut tv, josta näkyy ihan ne oikeat tv-ohjelmat. Alakerrassa ei ole antennipiuhaa, eikä ole kaivattukaan. Niin huonoja ohjelmia tulee nykyään että ainoa mitä meillä katsotaan, taitaa olla pikkukakkonen. Netflixin kautta katsotaan elokuvia alakerrassa.

19. syyskuuta 2013

Siirryin jo talviaikaan...

...ja päivitin vähän blogin ulkoasua. Alkoi korvapuustikuva ja turkoosi tökkimään.

Päässä soinut tänään ahkerasti tämä, joten jaetaan muidenkin harmiksi soimaan :D


Lippapipo ja muuta pientä

Vietin taas aamupäivän saumurilla. Tulokseksi sain enkelikuvioisen lippapipon S:lle ja itselleni liivinsuojia ja pari kestosidettä. Imuna on bambufleeceä, punainen on joustofroteeta, enkelikangas on paksua trikoota, kissa-aiheinen kangas toisessa siteessä on puuvillavelouria ja kaksi muuta vielä ihan tavallista puuvillatrikoota.


Muutaman parin tarvitsee vielä tehdä liivinsuojia ja noita lippapipoja voisi tehdä muillekkin, alkaa tavallisen lippiksen käyttöaika olla tältä syksyltä ihan just ohi, alkaa viima olla sellainen että hatun pitää yltää korville.

Hankintalistalla on vielä joku kiva ja pehmeä oloasu sairaalakassiin omiksi kotiintulovaatteiksi (vauvalle onkin jo valittuna) Me&I joogahousut ja huppari olisivat olleet ihanat, mutta menee vähän yli budjetin.

Tekeillä on mobile, laitan siitäkin kuvan kunhan valmistuu.

17. syyskuuta 2013

Merinovillahousuja, vaippoja ja vaatteita

Tilasin Myllymuksuilta turkoosin ja luumun väristä merinovillaribbiä, kumpaakin 40cm palat. Kaapista löytyi ennestään vielä ruskea-pinkki-raitaista sileää merinovillaneulosta. Sain näistä väkerrettyä yhteensä neljät pienet vaippahousut. Kangas on kaksinkerroin haarakiilassa, muualla vain yksi kerros. Nämä täytyy nyt pestä ja uittaa lanoliinissa.


Laatikoihin on nyt myös järjestettynä vaipat, vaippakuoret ja harsot:Kurkistus vielä vauvan vaatekaappiin, ensin bodeja sitten housuja:56cm vaatteet yrittävät olla melko neutraaleja eli kummallekin sukupuolelle sopivia. Vauvan synnyttyä voi sitten ostella isommat koot "oikeassa" värissä ja kuosissa :)