20. syyskuuta 2013

Yläkerran kuvia

Perjantai ei varsinaisesti ole meillä mikään virallinen siivouspäivä, mutta hyvin usein innostun juuri perjantaina siivoamaan isommalla kädellä kuin muina päivinä. Aamupäivä kului tänään yläkerran kimpussa. Vielä jäi isompien tyttöjen huone järjestämättä. Jos sitä katselis sitten läpi viikonloppuna tai tänään illemmalla. Seuraavaksi ajattelin leipoa marianne-kuivakakun, pyykätä ja lopettaa siivouksen tältä päivältä.

Tuli näpsittyä muutama kuva, kun vaihdoin vähän verhoa ym. pientä.
Ensin yläkerran WC ja uusi pöllömatto (netanttilasta)


Sitten pienempien tyttöjen huonetta. S nukkuu edelleen pinnasängyssä vaikka varastossa olisi valmiina se isompikin sänky, ei vaan ole saatu vielä aikaisiksi vaihtaa.

Pinkkivalkoiset verhot on tilattu joskus elloksesta. Itseasiassa tilasin niitä kolme paria, koska ne maksoivat vain 3e.

Sitten pieni ja vaatimaton makuuhuoneemme:Viimeisenä vielä pari kuvaa yläkerran aulasta, josta ehkä joskus tulee jonkun muun huone, sitten kun alkaa muuten olla ahdasta. Toistaiseksi vauva tulee mahtumaan hyvin vielä meidän kanssa. Kehto tulee parvekkeen oven luokse.

Aulassa meillä on ainut tv, josta näkyy ihan ne oikeat tv-ohjelmat. Alakerrassa ei ole antennipiuhaa, eikä ole kaivattukaan. Niin huonoja ohjelmia tulee nykyään että ainoa mitä meillä katsotaan, taitaa olla pikkukakkonen. Netflixin kautta katsotaan elokuvia alakerrassa.

2 kommenttia:

  1. Kohta teidän viides villahousu jo syntyy :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näinpä...viikonpäästä äitiysloma alkaa...aika hurahtaa!!

      Poista

Laitahan merkkiä jos kävit kylässä :) Liity toki lukijaksi jos tykkäsit!