28. huhtikuuta 2012

Avonit

Olen ollut useamman vuoden avonin (www.avon.fi) kauneuskonsultti. Avonilta saa meikkiä, ihonhoitotuotetta, laukkuja, koruja, hiusvärejä, shampoota jne. Ensin jaoin kuvastot omalle äidille ja lähimmille kavereille, sitten kavereiden sana kiiri eteenpäin ja nyt kaikkien kavereiden äidit, siskot, serkut ja kumminkaimat tahtovat myös tilata :D Facebookissa on myös helppo jakaa kuvaston linkkiä ja posti kuljettaa myös kauempana asuville. Olen lähettänyt Viroon astikin mieleistä tuoksua :) Uusi tilaus lähtee aina kolmen viikon välein ja jokaisesta esitteestä olen aina tilauksen laittanut menemään. Alkuun tuli tilattua itselle aika paljon, nykyään vähän enemmän tulee katsottua mitä sitä oikeasti tarvitsee. Tälläkertaa oli taas isompi tilaus, 13kg tavaraa :D melkein 400e arvosta.
Palautuksia en ole joutunut tekemään kuin kaksi kertaa ja valituksia siitä ettei joku tuote olisi ollut hyvä, tulee aniharvoin. Yleensä jos joku tilaa, hän tilaa myös uudestaan koska on ollut tyytyväinen ja enhän itsekään näitä käyttäisi jos en tykkäisi.

27. huhtikuuta 2012

Nimipäivälahja

Pienimmäisen kummitäti muisti kummilastaan toisen nimen nimipäivänä tälläisellä ihanalla kesäsetillä. H&M:n malliston kukalliset haalarit ja vaaleansininen hattu ovat kivan vilpoisaa ja ohutta puuvillakangasta. Saatan ehkäpä saada tästä inspiraatiota ja ommella samantyyliset itsekin ;)


(Ei me tietystikään tuon bodyn kanssa aijottu tätä käyttää, mutta vielä on senverran viileää ettei ilman paitaakaan uskallettu laittaa.)

26. huhtikuuta 2012

Vieläkin pipoja

Tässä vielä kaksi tämänpäiväistä, tilauksesta nämäkin.


25. huhtikuuta 2012

Pipoja

Kevät! En ole kevätihminen. Kevät on minulle siitepölyä, katupölyä, pölyä!!, likaisia ikkunoita, kuraa, hiekkaa, rapaa ulkona ja sisällä. Vastustan kevättä neulomalla villasukkaa. Aijon käyttää niitä kesällä. Vastustan vähän myös kesää, koska silloin on liian kuuma. Kesän parhaat hetket ovat ukkonen ja kesäsateella uiminen.

Kevät tietää ulkovaatevaraston läpikäyntiä jokaisella. Onko takkia, onko kengät vielä sopivat ja hatut, onko niitä? Sainkin hattutilauksen kahdelle pojalle ja yhdelle tytölle, sen innostamana syntyi myös jokunen muu hattu.

 

Tässä omalle kuusivuotiaalleni pipo hänen lempivärissään. Kyllä on mieleinen.


Tässä vaaleansiniset ja oranssi ovat mainitsemiani tilaustöitä. Punainen joustofroteepipo pilven kuvalla ja vaaleanpunainen lehmäpipo ovat kaupan, 8e/kpl

Ja kun pipoista päästään aasinsiltaa myöten päähän ja tukkaan, niin laitetaanpa nyt kuva omasta uudesta värityksestä ja hiuspannasta :) Eli varsin tummana kuljen nykyisin.


22. huhtikuuta 2012

Välillä itselle

Sunnuntaiaamun ratoksi ompelin nanson raidallisesta trikoosta itselleni pitkähihaisen paidan. Sivuilla ja hihoissa on saumoihin ommeltu kuminauhaa rypytysten aikaansaamiseksi. Violetista gollegekankaasta kaula-aukko ja hihojen "välipalat".
p.s. Täältä löytyy kuva pienestä kummipojasta pikkuinen