30. toukokuuta 2013

Vauvaa varten

Luulisi, että tässä vaiheessa sitä olisi aina kaikki vauvalle valmiina edellisiltä lapsilta, mutta eeeeei. Ne on myyty/annettu eteenpäin siinä luulossa että ei niillä kuitenkaan ole enää käyttöä. No käyttöä kuitenkin on tulossa, joten taas voi ostella, vertailla ja tilailla kaikenlaista tarpeellista.

Vaunuiksi halusin tälläkertaa emmaljungat, ne meillä oli viimeksikin, hyvin asiansa ajavat, mutta melko vanhaa mallia, ratasosa oli jo kulahtanut. Malliksi otin city crossit, koska niihin käy sisaristuin ja helposti vaihtamalla kova koppa, silloin kun on liikenteessä vauvan kanssa kahdestaan (=ilman pienintä isosiskoa) Löysin sekä rattaat että kopan kivoissa väreissä, ratasosa on musta/lime ja citykoppa on musta/oranssi. Molemmat vaikuttivat ainakin kuvien perusteella hyväkuntoisilta ja hinnat oli vertailujeni mukaan kohdillaan. Laitan kuvia vaunuista sitten kun ne saapuvat tänneasti.


Tässä kuvaa vauvan piilopaikasta. 18. viikko alkoi eilen. Aika nopeasti mennyt koko alkuraskaus. Väsymystä on ollut ja ällötystäkin, muttei ole tarvinnut oksennella niin kuin aikasemmilla kerroilla.


Tämä oli ihan  ensimmäinen hankinta, jo silloin kun ei vielä ollut edes plussaa testissä. Ihanan pehmoinen velourpintainen pussihaalari, jota voi käyttää myös turvakaukalossa, turvavyötä varten on luukku. Tämä löytyi kirppikseltä ja on tosiaan ihan pikkuiselle jo sopiva, pakkaan varmasti mukaan sairaalakassiin sitten kun sellaista alan kokoamaan.


Nämä myös kirppikseltä. Body on me&i, haalarit henkkamaukkaa. Oisikohan ollut vitosen paikkeilla mitä näistä yhteensä maksoin...halvempaa siis kuin huutonetissä :D


Lisää kirppistavaraa, eläinkuvioita. Hiukan poikavoittoista sävyä vaikka koittaakin olla molemmille käypäistä kun ei vielä tiedä vauvan merkkiä. Nämä vaatteet olivat 1-2e/kpl


Jotain ihan uuttakin. Keltainen velourhaalari on elloksesta. Loput Lidlin valikoimaa.

Eilen keitin viisi litraa punaherukka-raparperi-mehua. Tänään aijon leipoa sämpylöitä, taikina jo tuolla odottaa leipojaansa :)

27. toukokuuta 2013

Kuvia vaan...

Tässä muutama kuva tältä aamulta:


Keltaisia kukkia etupihalta


Äitienpäiväorvokit


Pioni nousee etupihalle myös.


Kasvimaa


Nämä on todennäköisesti salaatinlehtiä.


...ja nämäkin on todennäköisesti jotain muita kuin rikkaruohoja :D


Eskarilaisen ruusu, eilen kerättyjä kieloja ja eskarilaisen istuttama ruukkukukka (vielä mysteerimerkkiä)


Yläkerrassa meillä on yksi uusi seinä. Kaapistot upotettuna molemmin puolin. Tämä siis meidän makkarin ja kahden pienimmän tytön makkarin välissä. Takana oleva ovi johtaa parvekkeelle.


Kirppislöytöjä. Maksoin näistä laukuista yhteensä 10e.