3. toukokuuta 2012

Trikoovaatetta kirpputorikankaasta

Löysin viimekertaisella kirpputorireissulla (josta on ihan liian kauan!!!) harmaan kukkakuvioisen trikookankaan. Ompelin siitä itselleni silloin heti pipon ja nyt sitten päätin tuon loppupätkän käyttää tyttöjen vaatteisiin. Ompelin joogahousut 6-vuotiaalleni ja 3/4-hihaisen tunikan pienimmäiselleni. Liilanvärinen resori sopii mielestäni hyvin kankaaseen. Nyt niitä kuvia sitten ;)
Ainiin, kerrottakoon vielä että tämä kangaspala josta nämä sain tehtyä, maksoi peräti 50 senttiä :D Varsin edulliset vaatteet tuli näistä sitten :)

1. toukokuuta 2012

Jäät lähteeVappupäivää vietetty jäidenlähtöä seuraten. Kohta pääsee uimaan!Aurinkoista Vappua 2012Munkkitaikina

2,5dl kauravaniljakastiketta
2,5dl vettä
50g hiivaa
2dl sokeria
1tl suolaa
1rkl kaardemummaa
175g margariinia
sopivasti vehnäjauhoja

1 paketti munkkirasvaa paistamiseen

30. huhtikuuta 2012

Body

En ole ennen ommellut bodya. Otin mallia lindexin perusmallisesta bodysta, mutta tein sitten kuitenkin raglan(?)hihat (termistö ei ole oikein tuttua kun ompelee oman pään mukaan :D) Neppareina on muoviset ommeltavat nepparit. Tein myös kapeamman ja pidemmän kuin tuo body josta otin mallia, koska vaatteen käyttäjä itsekin on hyvin kapea ja kestovaippa vaatii paljon pituutta bodylta, ei ole kiva jos kiristää haaroista/olkapäistä.

Simani ei jostain syystä onnistunut enkä tiedä miksi...ei vaan ole käynyt vaikka on ollut normaalisti tähän aikaan jo valmista :/ Arvoitukseksi jää. Toivottavasti munkit onnistuvat paremmin, niitä sitten iltasella kun saan nämä pienet nukkumaan pois jaloista.

29. huhtikuuta 2012

Tuninkii

Vanhat lahkeensuistaan räjähtäneet farkut saivat uudet elämän sortseina. Vyö on letitetty suikaleiksi leikatuista vanhoista lahkeista, joten melkein kokonaan meni hyötykäyttöön.

Tässä ennen:

...ja sitten jälkeen: