10. marraskuuta 2013

Buzzador Vanish-kampanja

Buzzadorina pääsee tutustumaan ilmaiseksi tuotteisiin. (www.buzzador.fi) En ole vähään aikaan ollut mukana missään mutta nyt kokeilin ja pääsin mukaan Vanish-tahranpoistoainekampanjaan. Sain itselleni sekä jauhemaista että suihkutettavaa Vanishia ja muille jaettavaksi Vanish-jauhepusseja. Ideana oli tehdä kankaanpalalle tahratesti ja kuvata tuloksia. Sotkin kankaaseen meillä eniten pysyviä tahroja aiheuttavia aineksia, eli ketsuppia, rasvaa (laitoin rapsiöljyä) ja vauvan maitokakkaa. Annoin "ainesten" vaikuttaa kankaalla tunnin ennenkuin huuhdoin ne pois ja suihkutin niille nestemäistä Vanishia. Parin minuutin vaikutuksen jälkeen laitoin kankaanpalan koneeseen, pesin 60 asteessa muun pyykin seassa. Pesuainelokeroon lisäsin vielä jauhemaista Vanishia. Kaikki tahrat lähtivät!! ja kankaanpala on taas valkoinen. Voin siis suositella muillekin!

Tässä tahroja "vaikuttamassa"

Kangas huuhtelun jälkeen

Nestemäinen Vanish ja kangas

Suihkutan Vanishia kankaalle

Vanish vaikuttamassa

Jauhemaista Vanishia

Puhdas kangas pesun jälkeen

Hirmuinen shoppailupäivitys!!!

Jonkunverran tullut täydennettyä kahden pienimmän vaatevarastoja viimeaikoina. Myös vauvakutsulahjaksi saamamme lahjakortti lastentarvikeliikkeeseen käyty eilen käyttämässä. Tässä näitä nyt olisi:
Vauva tarvitsi hieman poikamaisemman torkkupeiton sitteriin entisen siskon vanhan pinkin fleecepeiton tilalle. Vaunuihin halusin verkkokassin kaikenlaisen pikkutavaran kuljetukseen, puiset kirjaimet olivat tarjouksessa, ostin jokaiselle omansa ja ajatuksena on laittaa ne tyttöjen huoneiden oviin, myös vauvalle on oma kirjaimensa, mutta se ei päässyt kuvaan, nimi kun saa pysyä ihan salassa vielä itsenäisyyspäivään saakka ;) S:lle ostin myös nuo kunnon rukkaset, jotka ei kastu vaikka vähän lätäkköön erehtyis sukeltamaan. Pienet valkoiset "sisähanskat" vauvalle ja vielä kaksi talvihattuaa, kokoa 0-3kk...molemmat on kyllä vielä hirveän isoja, mutta kai se pää nopeasti kasvaa. Nämä kaikki olivat siis lastentarvikeliikkeestä.

Yläkuvassa ihanan pirtsakka Mussukat-merkkinen froteehaalari. Tilasin Lastentaikamaasta. Hintaa haalarilla oli n. 17e. Koko on 74/80, mutta vastaa kyllä mielestäni paljon pienempää, ehkä 68cm kokoisena on jo ihan hyvä. Huutonetistä puolestaan löysin uudenveroisessa kunnossa olevan perhosmekon. Mekosta maksoin 12e. J:lla on sama mekko omankokoisena jonka olen joskus uutena ostanut hänelle. Loput vaatteet on tilattu Lindexiltä. S:lle 98cm vaatteita ja pikkumyy tossut, vauvalle 56cm vaatteita.