10. marraskuuta 2013

Hirmuinen shoppailupäivitys!!!

Jonkunverran tullut täydennettyä kahden pienimmän vaatevarastoja viimeaikoina. Myös vauvakutsulahjaksi saamamme lahjakortti lastentarvikeliikkeeseen käyty eilen käyttämässä. Tässä näitä nyt olisi:




Vauva tarvitsi hieman poikamaisemman torkkupeiton sitteriin entisen siskon vanhan pinkin fleecepeiton tilalle. Vaunuihin halusin verkkokassin kaikenlaisen pikkutavaran kuljetukseen, puiset kirjaimet olivat tarjouksessa, ostin jokaiselle omansa ja ajatuksena on laittaa ne tyttöjen huoneiden oviin, myös vauvalle on oma kirjaimensa, mutta se ei päässyt kuvaan, nimi kun saa pysyä ihan salassa vielä itsenäisyyspäivään saakka ;) S:lle ostin myös nuo kunnon rukkaset, jotka ei kastu vaikka vähän lätäkköön erehtyis sukeltamaan. Pienet valkoiset "sisähanskat" vauvalle ja vielä kaksi talvihattuaa, kokoa 0-3kk...molemmat on kyllä vielä hirveän isoja, mutta kai se pää nopeasti kasvaa. Nämä kaikki olivat siis lastentarvikeliikkeestä.





Yläkuvassa ihanan pirtsakka Mussukat-merkkinen froteehaalari. Tilasin Lastentaikamaasta. Hintaa haalarilla oli n. 17e. Koko on 74/80, mutta vastaa kyllä mielestäni paljon pienempää, ehkä 68cm kokoisena on jo ihan hyvä. Huutonetistä puolestaan löysin uudenveroisessa kunnossa olevan perhosmekon. Mekosta maksoin 12e. J:lla on sama mekko omankokoisena jonka olen joskus uutena ostanut hänelle. Loput vaatteet on tilattu Lindexiltä. S:lle 98cm vaatteita ja pikkumyy tossut, vauvalle 56cm vaatteita.

1 kommentti:

  1. Nuo lentäjän poika haalarit on niiin herkut!
    Ja voi tuota pikkumiestä <3

    VastaaPoista

Laitahan merkkiä jos kävit kylässä :) Liity toki lukijaksi jos tykkäsit!