28. huhtikuuta 2012

Avonit

Olen ollut useamman vuoden avonin (www.avon.fi) kauneuskonsultti. Avonilta saa meikkiä, ihonhoitotuotetta, laukkuja, koruja, hiusvärejä, shampoota jne. Ensin jaoin kuvastot omalle äidille ja lähimmille kavereille, sitten kavereiden sana kiiri eteenpäin ja nyt kaikkien kavereiden äidit, siskot, serkut ja kumminkaimat tahtovat myös tilata :D Facebookissa on myös helppo jakaa kuvaston linkkiä ja posti kuljettaa myös kauempana asuville. Olen lähettänyt Viroon astikin mieleistä tuoksua :) Uusi tilaus lähtee aina kolmen viikon välein ja jokaisesta esitteestä olen aina tilauksen laittanut menemään. Alkuun tuli tilattua itselle aika paljon, nykyään vähän enemmän tulee katsottua mitä sitä oikeasti tarvitsee. Tälläkertaa oli taas isompi tilaus, 13kg tavaraa :D melkein 400e arvosta.




Palautuksia en ole joutunut tekemään kuin kaksi kertaa ja valituksia siitä ettei joku tuote olisi ollut hyvä, tulee aniharvoin. Yleensä jos joku tilaa, hän tilaa myös uudestaan koska on ollut tyytyväinen ja enhän itsekään näitä käyttäisi jos en tykkäisi.

1 kommentti:

  1. Jeah:) Mun rasvapurkit ja ainaski saippu ja suihkusaippu näkyvät, muuta en sit muista mitä tuli tilattua, tärkeintä, että tuli tilattua:) Näkyillään klo vähä ennen 11:)

    VastaaPoista

Laitahan merkkiä jos kävit kylässä :) Liity toki lukijaksi jos tykkäsit!