29. heinäkuuta 2013

Piece of cake?


Täydellinen suklaakakku on makea, tahmea ja suussasulava.
Haluan jakaa teille oman lempparisuklaakakkuni ohjeen. Se on parhaimmillaan oltuaan jääkaapissa ainakin puolipäivää...siis jos jaksaa odottaa niin kauaa.

DAIMSUKLAAKAKKU

Taikina:
5dl vehnäjauhoja
4 rkl tummaa kaakaojauhetta
1 rkl leivinjauhetta
2dl mangojugurttia
150g voita
3dl sokeria
levyllinen maraboun daimsuklaata
3 munaa
2tl vaniljasokeria

Kuorrutus:
200g tummaasuklaata
1dl kermaa
50g voita

Kuivat aineet sekoitetaan keskenään. Suklaa pienitään pieniksi paloiksi ja lisätään sulatetun rasvan joukkoon. Siihen lisätään jugurtti ja munat ja lopuksi kuivat aineet. Paistetaan kolme varttia 175-asteisessa uunissa. Jäähtyneelle kakulle kuorrutus ja sitten sinne jääkaappiin odottamaan syömistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Laitahan merkkiä jos kävit kylässä :) Liity toki lukijaksi jos tykkäsit!