9. tammikuuta 2014

Talvea odotellessa

Eipä meinaa talvi tulla millään. Vettä vaan satelee.
Olen viettänyt aikaa nyt hiukan tarkkailemalla syömisiä, vähentänyt herkkuja ja jumppailut kahvakuulan kanssa että saisin nämä kilot pois. Käsityöt on jääneet vähemmälle, yritin kyllä ykspäivä ommella mutta meni ihan sudeksi se unipussi. Ehkä ensikerralla parempi ompelutuuri. Myös vaippavarastoja olen käynyt läpi ja sovitellut vaikka mitä pojalle. En meinannut löytää aluksi mitään hänelle sopivaa vaippasysteemiä, mutta parhaaksi on nyt paljastunut imsevimsen AIO-vaippa. Myös jotkut omatekemät sopivat kyllä. Silloin kun aloitin kestoilua, oli hienot kuosit ja värit ykkösasia, nykyään voi olla vaikka susiruma vaippa, jos se vaan imee hyvin, istuu ja ei ole liian iso paketti ;)


Lasipurkeista olen askarrellut säilytyspurkkeja kaikenlaisille tavaroille, tässä yksi. Lisäksi kuvassa on esikoiselta joululahjaksi saamani Pentikin kupit, pidän koristeena, en raaski käyttää :D


Kalenterin tilasin Ifolorilta että saadaan kaikkien menot hyvin näkyville, ainut vaan että näitä ei saa kuin viisisarakkeisina, olisi ollut kiva saada syksyllä eskarin aloittavalle tytölle myös oma sarake.


Keittiön kerkesin siivota kunnolla ja järjestää kaappeja ja hyllyjä. Verhotkin vaihdoin, nämä oli ennen kodinhoito/saunanpukuhuoneessa.


Synttäreillä käytiin, tämän vein lahjaksi 6-vuotiaalle pojalle. En ole tyytyväinen tekeleeseen, mutta toivotaan että käyttäjälleen se passaa.

Vauva on voinut hyvin ja nukkunut yönsä oikein makeasti. Nukahtaa iltaisin jo kahdeksan jälkeen, syö 24-02 maissa ekan kerran ja sitten vielä aamuyöllä kerran tai kaksi, mutta nukahtaa helposti uudelleen heti syötyään. Ensimmäisen pätkän nukkuu nyt omassa kehdossa ja sen jälkeen otan syötöllä viereen nukkumaan.
Varsin ihana pikkumies!!

1 kommentti:

  1. Kätevältä vaikuttaa tuo kalenteri, täytynee laittaa itselläkin tilaukseen.
    Ja äh kuinka kateellinen olen teidän pikkumiehen yöunista! :D

    VastaaPoista

Laitahan merkkiä jos kävit kylässä :) Liity toki lukijaksi jos tykkäsit!