24. toukokuuta 2013

Puolenvuoden tauko bloggailussa...

Jaksaisikohan kesänmyötä taas aktivoitua kirjoittelemaan?!
Meille kuuluu ihan hyvää. Eskari ja Koulu vetelee tältä keväältä viimeisiään ja lapset on olleet terveinä.
Pihaa pitäisi laittaa, mutta kaksvuotiaan kanssa se on ollut välillä vähän vaikeaa kun lähtee heti karkuun kun silmä välttää :D Kasvimaan sain tehtyä takapihalle, siihen mistä viimevuonna kaivoin ison karhunvatukkapuskan pois (mikä idea on isossa puskassa keskellä pihaa? siirsin tontin reunalle) kasvimaahan tulossa salaattia, porkkanaa, perunaa, koristekurpitsoja, retiisejä, sekalaisia kukkia....tai siis niitä on kylvetty...saa nähdä tuleeko sitten mitään niistä. Orvokkeja olen myös istuttanut muutamia. Varsinkin äitienpäiväorvokki villiintyi ihan ja on levinnyt varmaan nelikertaiseksi siitä mitä oli.

Käsitöitä olen tehnyt tooooosi huonosti. Ei ole ollut inspiraatiota ollenkaan. Jotain pientä vois ihan sanan varsinaisessa merkityksessä alkaa ompelemaan. Meille on tulossa marraskuussa viides-villahousu ;)

Aurinkoisia päiviä toivoen :)

2 kommenttia:

  1. Moii!!! olit taas kirjottanut. Mie en oo oikeen jaksanu ottaa kuvia miun aikaansaannoksista ja siis ei ole mitään esiteltävää. Mie oon kans laittanu paljon uutta tänä keväänä mei pihalle. Laajentanu yhen kukkapenkin ja tehnyt toisen uuden ja ollaan laitettu kirsikkapuita ja poistettu vanhaa. Mie oon mennyt takas töihin 4-5 h per päivä. päivät menee niin vauhdilla. Viljami mennä köpöttelee sujuvasti, kohta jo juoksee karkuun. Pakko tulla näyttää viljamii teille ja mie haluun nähä siun kasvimaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi, tervetuloa käymään, kasvimaassa tosin ei ole vielä näkemistä, kun kaikki taimet on vasta niin pieniä että niistä ei tiedä mikä on rikkaruohoa ja mikä oikeaa kasvia :D Perunat on tyttöjen istuttamia ja niitä voi olla missäpuolella maata tahansa.

      Poista

Laitahan merkkiä jos kävit kylässä :) Liity toki lukijaksi jos tykkäsit!