11. elokuuta 2012

Viikon tapahtumia

Isompien viimeinen lomaviikko vierähti, nyt alkaa taas arki ja vanhimmainen palaa koulunpenkkiin ja toisiksi vanhinkin jo eskariin, jään kahden nuoremman kanssa kotiin. Mahtaako meillä olla helpot päivät tiedossa? Ainakin liikunta lisääntyy kun kuljetamme eskarilaisen kävellen edestakaisin ja en ole vielä päättänyt miten saan pienimmäisen päikkäriajat sovitettua hakuajan kanssa (hän kun nukkuu mieluiten omassa sängyssään)

Ommeltuakin tuli, synttärilahjaksi kolmevuotiaalle pojalle lähti velourinen pipo kylmeneviin syyskeleihin.




Pikkuisin on nyt kävellyt reippaasti viimeisen kuukauden ja sadekelien tultua oli aika hankkia saappaat. Ei ollutkaan ihan helppoa kun neiti on pienikokoinen ikäisekseen ja näin ollen jalatkin hyvin pienet. Ei ollut ihan jokanurkalla tarjolla sopivia saappaita. Huutonetistä sitten kuitenkin bongasin aivan ihanat tyttömäiset saappaat ja samalta myyjältä samaan pakettiin vielä välikausi kengät, maksoin näistä kaksista yhteensä postikuluineen n. 17e.


 Kuvassa on myös sakset jotta paremmin hahmottaa miten pikkuisia kengät ovatkaan :)

Ompelemisesta oli puhetta. Väsäsin parille odottajalle liivinsuojia ja sitten tälläisen unipussin. Materiaalina vanhoja puuvillakankaita ja sisällä + "henkseliosuus" uutta trikoota. Olkapäillä solmukiinnitys.




Tässä vielä herkkuiltapalaa, syntyy kaupan esipaistetuista sämpylöistä tai patongeista leikkaamalla ne kahtia, täyttämällä tonnikalalla, tomaatilla, majoneesilla ja juustolla ja sitten uuniin. Nam!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Laitahan merkkiä jos kävit kylässä :) Liity toki lukijaksi jos tykkäsit!