11. heinäkuuta 2012

Mustikat on valmiita

Toisiksi vanhin tyttö kävi keräämässä takapihalta mustikoita, taitaa olla hyvä mustikkavuosi...toisaalta taitaa olla myös todella hyvä punkkivuosi, joka ilta saa tarkastaa lapset läpi ja useina iltoina jo löytynyt kiinnittynyt punkki. Ovat niin pieniä että pitää suurennuslasin kanssa kattoa, onko punkki vai mikä, siis reilusti esim. nuppineulanpäätä pienempiä. Muista tässä nyt sitten että missäkohtaa ja minä päivänä kenelläkin oli ihottuman tai kuumeilun oireita seuratessa...toistaiseksi vältytty. Jokatoisessa punkissa on kai se sairaus, mutta ilmeisesti kaikki sairaatkaan eivät sitä tartuta ja nopealla ja punkkia vahingoittamattomalla tavalla poistaminen auttanee myös asiaa. Silti...en tykkää!!


Pieni mustikassa kävijä on äidin mielestä myös erittäin taitava piirtäjä, vai mitä mieltä ovat muut? Tässä 6-vuotiaan piirtämiä eläinkuvia:


Pakko vielä vähän valittaa...nimittäin niin kivoja blogeja kun monella onkin, niin kyllä jätän lukematta kun nään että teksti on buzzausta ja hopotusta jostain meneillään olevasta kampanja tuotteesta. kyllä, olen itsekin molemissa mukana ja testaan välillä tuotteita ja niistä kerron myös eteenpäin...mutta en tiedä, itsellä ei ainakaan mielenkiinto riitä lukemaan joidenkin tuotteiden toimivuudesta, varsinkin kun tietää ettei se välttämättä totta ole, vaan pisteiden perässä ollaan ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Laitahan merkkiä jos kävit kylässä :) Liity toki lukijaksi jos tykkäsit!